Sirkka Nyyssönen-Edin

Intohimona osaamisen kehittäminen ja kasvu

Olen johdon ja esimiesten coach, jolla on myös kattava kokemus erilaisten valmennusten onnistuneesta vetämisestä eri organisaatiotasoilla. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Avainhenkilöiden ja tiimien sparraamiseen olen saanut vankan pohjan työskennellessäni yritysten johtotehtävissä usealla eri toimialalla. Olen toteuttanut haastavia muutoshankkeita, ja ymmärrän henkilöstön arvon osana yrityksen menestystä.

Olen ihmiskeskeinen ja mukaansa tempaava persoona, innostava kehittäjä ja uuden rakentaja. Asiakkaani ovat antaneet positiivista palautetta rohkeudestani, kyvystäni herätellä ja kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja sekä halusta löytää aina konkreettisia ratkaisuja, jotka vievät asioita eteenpäin.

LinkedIn

Ota yhteyttä ›

Palvelut

Johdon ja esimiesten coaching - Leadership and performance

Haluatko sparrausta itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen? Välillä on hyvä haastaa omia uskomuksiaan ja tottumuksiaan sekä tuulettaa ajatuksiaan ulkopuolisen kumppanin kanssa. Johdon työnohjaus ja coaching ovat ammatillisen kehittymisen menetelmiä, joilla tuomme selkeyttä avainhenkilöiden työhön ja tunnistamme itsensä kehittämisen kannalta tärkeimmät osa-alueet. Tavoitteena voivat olla esimerkiksi omien perustehtävien ja esimiesroolin kirkastaminen, työn kuormittavuuden sääteleminen, ymmärryksen kasvattaminen ihmisten erilaisuudesta tai tuoreiden näkökulmien löytäminen työyhteisön haasteiden ratkaisemiseksi. Keskiössä on aina tekemisen fokuksen ja organisaation tuottavuuden parantaminen.

Muutosti­lanteiden esimies­valmennukset

Miten johdat itseäsi, tiimiäsi ja organisaatiotasi onnistuneesti erilaisissa muutostilanteissa ja uudistusten läpiviennissä? Muutokset ja uudistukset ovat jatkuvia monissa organisaatioissa, ja muutoksen onnistuminen vaatii erityisesti ihmisten mielen ja asenteiden johtamista. Esimiehille on tärkeää varmistaa, että tiimit ja organisaatiot onnistuvat muutoksen läpiviemisessä ja että muutos tehdään yksilön ja organisaation arvoja kunnioittaen. Valmennuksessa varmistetaan esimiesten tehokas muutoksen toimeenpanokyky.

Lisää virtaa tiimityöhön

Kaipaatko lisää energiaa tiimityöhön ja haluatko saada tiimin koko potentiaalin parhaaseen käyttöön? Ovatko tiimisi tavoitteet ja prosessit kunnossa ja tulokset kohdallaan? Tiimien yhteistyön sujuvuus ja hyvä keskinäinen viestintä ovat tärkeitä organisaation tuloksen saavuttamiseksi. Fasilitoidussa työpajassa tunnistamme yhdessä keskustellen tavoitteet, kipupisteet/kehittämisalueet sekä etsimme ratkaisut niihin. Organisaatiolle tehokkaampi työskentelytapa löytyy usein nopeammin ulkopuolisen fasilitaattorin avulla.

WorkPlace Big Five Profile™

Tunnetko itsesi? Entä työkaveriesi persoonallisuuden? Erilaiset persoonat asettavat haasteita ja luovat mahdollisuuksia tiimin ja organisaation toiminnalle. WorkPlace Big Five on maailmalla laajimmin tutkittu ja hyväksytty tapa ihmisten välisten persoonallisuuserojen tunnistamiseen. WorkPlace Big Five on erinomainen työkalu organisaation ja itsensä kehittämiseen, tiimin yhteistyön rakentamiseen ja johdon valmennukseen. Sen avulla saat tiimien ja yksilöiden potentiaalin parempaan käyttöön – se lisää luottamusta ja ymmärrystä tiimityössä ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ›

Palautetta asiakkailta

"Oli ilo osallistua tähän valmennukseen. Siken ote oli mukaansa tempaava ja energinen. Hän kävi asiat selkeästi läpi ja ihan parasta oli, että hän ei yrittänyt mystifioida asioita ja tuputtaa konsulttijargonia."

"Sitä tuntee välillä olevansa tilanteessa, jossa ei ole kuin huonoja vaihtoehtoja. Sirkan kanssa keskustellessa saa kuitenkin uutta näkökulmaa asioihin ja näkee ne sitten uudessa valossa. Ja sieltä se mahdottomalta tuntunut vastaus sitten löytyykin."

"Meidän tiimi oli valmennuspäivän jälkeen aivan täpinöissä. Saatiin niin paljon tehtyä ihan konkreettisesti ja tästä on jatkettu eteenpäin uudella tavalla. Vastuut ja prosessit ovat nyt huomattavasti selkeämmät ja kaikki tietävät oman roolinsa."

"Yhteistyö Siken kanssa on ollut avointa ja keskustelevaa, olen kokenut sen hyvin hedelmälliseksi: Sirkka on auttanut meitä fokusoimaan oikeisiin asioihin. Kun on sisällä omassa bisneksessään niin on hyvä, että joku ulkopuolinen tulee herättelemään. Se oli se, mitä haimme ja sen saimme, moninkertaisesti."

"Sirkan kanssa työskennellessä tulee tunne, että hän ajattelee aidosti parastasi. Hän saa nopeasti kiinni solmukohdista ja ennen kuin huomaatkaan - ikään kuin huomaamatta olet jo päässyt pitkälle. Ajatukset selkeytyvät, itsetuntemus lisääntyy, tarvittavat toimenpiteet ja muutokset tuntuvat itsestäänselvyyksiltä. Työnohjaus on selvästi oma taitolajinsa ja siinä Sirkka on todellinen ammattilainen."

"Pidän Sirkkaa hyvänä tyyppinä. Selkeäsanainen, jutut on ymmärrettäviä, käytännöllisiä ja toteuttamiskelpoisia, hänessä on elämän makua. Ja parasta on, että hän kuuntelee ja ymmärtää, mitä sanomme ja ottaa siitä kiinni."

"Erittäin mielenkiintoinen ja sytyttävä kokonaisuus. Sain itselleni tukea haasteelliseen työhön. KIITOS!"

Miten voin auttaa? Kysy lisää palveluistani

Sirkka Nyyssönen-Edin

+358 50 3513 077
sirkka.nyyssonen@propartners.fi

 

Kysy, kerro – keskustellaan ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!